Johan Tell har förmodligen gjort mer än någon annan svensk för att vi ska förändra våra miljö(o)vanor. Som författare till bästsäljarna ”100 sätt att rädda världen” och ”Träd kan rädda världen” berättar han hur vi ska kunna ändra vår livsstil för att uppnå en mer hållbar utveckling.Amelie Silfverstolpe grundare av Volontärbyrån och mottagare av Veckans Affärers Social Capitalist Award 2009, har förmedlat kontakt mellan mer än 19 000 volontärer och frivilligorganisationer i Sverige. Hon hjälper volontärer att ha roligt, känna sig behövda och bidra till samhället på ett meningsfullt sätt.


Stefan Dahlin arbetar som produktchef på Volkswagen Personbilar. Han ansvarar för det modell- och motorutbud som finns på den svenska marknaden. En stor Volkswagen-entusiast även privat!


Petra Mede blev nyligen utsedd till Sveriges roligaste kvinna. Att hon lett Melodifestivalen och roastar kändisar med sin sylvassa tunga vet vi vid det här laget men hennes brinnande intresse och engagemang i Miljöfrågor är hittills en ganska okänd sida.
Reklamtavling